Op DV 4 en 5 september hebben we onze IB-tweedaagse! Het programma is ingevuld en de organisatie rond. De inschrijving voor deelname is opengezet (zie link onderaan de pagina).

Op woensdag starten we ons programma samen met de directeuren. We hebben afgelopen jaar veel nieuwe ontwikkelingen  gehad (o.a. LIB en ZIEN+) waardoor opbrengstgericht/doelgericht werken aangepast moet worden. Met directeuren en interne begeleiders willen we consequenties doorspreken en samen tot een afgestemde aanpak komen. We hopen de losse “kwaliteits” eindjes op dit eerste dagdeel te kunnen verbinden! We hebben voor deze invulling gekozen om de jaarplanning voor directeuren en interne begeleiders overzichtelijk te houden

In de loop van de middag volgt een presentatie van enkele mooie ontwikkelingen op onze speciale scholen in Kapelle. Aansluitend gaan we, met Jelte van der Kooij, een aantal verdiepende activiteiten doen rondom PCM. Uitgangspunt voor de Ib-er is: iedereen is uniek! Dat is heel mooi, maar nog niet altijd zo gemakkelijk en daar gaan we het over hebben!

Donderdag dag 5 september hebben we een masterclass ADHD/autisme. Ook deze keer neemt  Suzanne Rouwenhorst ons mee in de materie.

Aanvullende info volgt direct na de zomervakantie.

Aanmelden IB conferentie 4 en 5 september IB-er

Aanmelden conferentie 4 september directeuren