Op 16 november is CorJohn met pensioen gegaan. Het was zijn wens om afscheid te nemen op het IB-netwerk in Reeuwijk en Hardinxveld-Giessendam. Hij werkte nauw samen met de IB-ers.

Seleke Stehouwer sprak hem in Reeuwijk toe. Zij bedankte CorJohn voor het vele werk voor kinderen, IB-ers en de scholen. Seleke bood hem een koffer aan, waarin hij de boeken kon verzamelen, die IB-ers uit hun boekenkast voor hem hadden meegenomen. Na afloop van de bijeenkomst gebruikten we samen de lunch.

In Hardinxveld-Giessendam bedankte Annie Nap CorJohn voor zijn grote betrokkenheid op kinderen, zijn inspanningen in de PCL en later in het Loket. CorJohn zag honderden dossiers van kinderen langskomen. Hij was ook sterk betrokken op het leesonderwijs. Na afloop vertrok CorJohn ook uit De Parel met een koffer vol boeken.

CorJohn zag terug op zijn loopbaan en erkende de Heere Die hem de kracht gaf om zijn werk te doen. Hij keek met dankbaarheid en voldoening terug op zijn loopbaan. Daarbij sprak hij vertrouwen uit in Ellen van Pelt. Zij is de nieuwe zorgmakelaar. In de achterliggende maanden trokken ze samen op om het werk over te dragen.