In D.V. augustus start Speciale Scholen Kapelle met een nieuwe groep: Jong Risico Kind (JRK)+ groep. We stellen het personeel van deze groep aan u voor. Lees snel verder.

Cathlien van Belzen: Leerkracht
Cathlien van Belzen, 44 jaar, is op dit moment werkzaam in het team van de DAB en als Intern Begeleider op de Koningin Julianaschool in ‘s Gravenpolder. Vanaf D.V. 1 augustus zal ze zich op woensdag en donderdag als leerkracht gaan inzetten voor de JRK+ groep.

Carlien van Dijk: Leerkracht
Carlien van Dijk, 43 jaar, is op dit moment leerkracht in groep 6 van SBO Samuël. Vanaf D.V. 1 augustus wordt Carlien op maandag, dinsdag en vrijdag leerkracht in de JRK+ groep.

Andrea Dorst: Intern Begeleider
Andrea Dorst, 53 jaar, is op dit moment werkzaam als leerkracht op het SO in Bovenbouw A. Vanaf D.V. 1 augustus gaat Andrea zich inzetten als intern begeleider voor de JRK+ groep. Tot aan de zomervakantie is Andrea contactpersoon, ze is te bereiken op a.dorst@so-vsossk.nl.

Rachelle Wiskerke: Onderwijsassistent
Rachelle Wiskerke, 22 jaar, is onderwijsassistent in groep 3/4 van SBO Samuël. Met ingang van D.V. het nieuwe cursusjaar 2023-2024 gaat ze zich inzetten als onderwijsassistent voor de JRK+ groep. Haar werkdagen zijn maandag t/m vrijdag.

De JRK+ groep is een onderdeel van het Jonge Kind Centrum van de Speciale Scholen Kapelle. Meer informatie over deze groep kunt u lezen op de website.