Vlak voor en na de zomervakantie zijn we druk bezig geweest met de invulling van de verschillende vacatures die waren ontstaan in de regio. We zijn heel blij dat we jullie kunnen meedelen dat alle vacatures zijn ingevuld. Dit geeft dus aan dat de betrokkenheid bij Berséba en de regio Noordoost groot is!

RC-lid: Bernard Post zal zitting nemen in de RC. Bernard is directeur van de Petrus Dathenusschool op Urk.

Loket-lid: Rianne Hoogendijk zal als extra loket-lid mee gaan draaien. Rianne is IB’er op de Eben-Haëzerschool in Oldebroek.

Auditor: De vacature bij de audit commissie zal worden ingevuld door Hendri Last. Hendri is werkzaam als algemeen directeur in Rijssen.

HB-voorziening: Op de locatie Pieter Zandt Kampen zal Gerdien Rouwendal de HB-voorziening gaan begeleiden. Gerdien werkt op de Pieter Zandt en zit ook in de HB-stuurgroep van de regio. Op de locatie SmdB Het Visnet zal Gerda de Weerd de HB-voorziening begeleiden. Gerda werkt op de Reformatorische Basisschool De Zaaier in Groningen. Als leerkracht ondersteuner zal op beide locaties Willy van Dort meedraaien. Willy is werkzaam op de SmdB Het Visnet in Grafhorst.